Copyright © 2017 KVC Deinze . All Rights Reserved.

cLUBNIEUWS 2019

cLUBNIEUWS 2018

Mooie derde plaats voor onze renner Nico Verhoeven in de interclubwedstrijd voor Elite zonder contract en Beloften (U23) “De Grote Prijs Etienne De Wilde” te Laarne op zondag 27 mei 2018.

Podium wedstrijd 14 jarige Aspiranten te Kruishoutem aan de Zandvlooi op zaterdag 26 mei 2018. Uiterst rechts onze renner Otis Uyttenhove.

Clubtraining met onze miniemen op donderdagavond 31 mei 2018 met vertrek om 19u15 te Deinze.

Op dinsdag 1 mei 2018 waren we op het Kampioenschap van België tijdrijden te Vresse-Sur-Semois.
Er namen drie 14 jarige aspiranten van onze club "Koninklijke Veloclub Deinze vzw" aan dit kampioenschap deel, namelijk Jarne Jonckheere en de tweelingbroers James en Max De Smet.
Alle drie deden ze hun best op een nogal zwaar parcours.
Jarne Jonckheere behaalde er een podiumplaats (3e plaats) en bezorgde onze club alzo een bronzen medaille.
Op de foto van links naar rechts : clubsecretaris William Van Brabander, bronzen medaille winnaar Jarne Jonckheere in zijn op 5 april 2018 behaalde trui van Kampioen van Oost-Vlaanderen, gewezen topper en wereldkampioen Freddy Maertens en clubploegleider Luc Moerman.

Clubkampioen 2018 K.V.C. Deinze vzw bij de nieuwelingen Lenny Callebaut, omringd door clubsecretaris William Van Brabander, bloemenmeisje Ginette, zijn clubmakker Jamey Dehens (die nog altijd in revalidatie is van zijn zware val verleden jaar op 15/07/2017 in de wedstrijd voor nieuwelingen te Dentergem), mevrouw Annie Mervillie (voorzitter gemeenteraad stad Deinze), clubvoorzitter Dirk Heyerick en clubploegleider Luc Moerman.

Onze renner Jarne Jonckheere won op donderdag 5 april 2018 te Ursel - Vliegveld het Kampioenschap van Oost-Vlaanderen individueel tijdrijden bij de 14 jarige aspiranten. Van harte proficiat Jarne.

Jamey Dehens, nog altijd herstellend van een zeer zware valpartij in een wedstrijd voor nieuwelingen te Dentergem op 15 juli 2017, werd door de ploeg in de picture gezet tijdens de ploegvoorstelling.

Op de dag van de ploegvoorstelling (3/2/2018) behaalden onze 14-jarige aspiranten Jarne Jonckheere (links) en Inias Leten (rechts) een podiumplaats op het  Belgisch kampioenschap madison op de piste (VWEM) op de Blaarmersen in Gent. Jarne behaalde zilver en Inias brons.